Herbalife International werd opgericht in 1980. Het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl.

 

De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten.

 

De kwaliteitsproducten en programma's van Herbalife bieden:

 

- succesvolle gewichtsbeheersing

- betere voeding

- vooruitstrevende persoonlijke verzorging

- programma's op maat d.m.v. persoonlijke coaching

 

Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes


De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt. Het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid kan uw financiële positie verbeteren.

Vertrouw op de experts


Herbalife's wetenschappelijke adviesraad is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.

Ondersteuning waar u op kunt rekenen


Het team bestaat uit meer dan één miljoen onafhankelijke distributeurs die wereldwijd in 70 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $3.5 miljard). Dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:

 

- uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging

- de zakelijke mogelijkheid

 

 

 

Met de kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning van Herbalife wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen.

 

 


Home
Gezond ontbijt
Herbalife
Kies een programma
Werken met Herbalife
Produktenlijst
Actuele prijsinformatie
Contact